This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Marca alpha innotec

alpha innotec dezvoltă, produce și vinde pompe de căldură bazate pe piață și ușor de utilizat din 1998. Dezvoltarea constantă a produselor în propriul nostru centru de cercetare și dezvoltare, precum și mulți ani de experiență ca producător de soluții eficiente din punct de vedere energetic vă oferă siguranța că ați luat decizia corectă cu un produs de la alpha innotec.

Pompele noastre de căldură reprezintă calitate, inovație, instalare și operare ușoară, precum și o funcționare fiabilă. Cu o gamă largă pentru fiecare aplicație, fiecare dimensiune a obiectului și fiecare cerință, puteți alege un produs de calitate care să corespundă exact nevoilor dvs. Datorită independenței sale față de sursele de energie fosilă și finită și eficienței energetice ridicate a pompelor de căldură, alpha innotec este un brand care acordă o mare importanță sustenabilității ecologice și economice.

Tradiție și inovație

Cunoștințele de la mulți ani de experiență ca producător de pompe de căldură se revarsă zilnic în zonele de lucru și astfel promovează conducerea ca un brand inovator.
Investițiile mari, cum ar fi construirea propriului centru de cercetare și dezvoltare, asigură viabilitatea viitoare a produselor și a mărcii. Ca un brand al ait-deutschland GmbH, care face parte acum din cel mai mare grup de producători de pompe de căldură din Europa, alpha innotec folosește sinergiile grupului și ale membrilor săi în „soluții eficiente din punct de vedere energetic” în domeniile încălzirii, răcirii și ventilație, în special în dezvoltarea soluțiilor orientate către grupul țintă (răcitor de apă rece, pompe de căldură mari).

Produse

Prin dezvoltarea și producția de pompe de căldură alpha innotec în Germania, clientul primește un produs de calitate „Fabricat în Germania”. O gamă largă asigură aprovizionarea continuă a clienților cu pompe de căldură pentru fiecare aplicație, fiecare dimensiune a obiectului și fiecare cerință. Combinându-l cu alți producători de energie regenerativă (PV ready, Smart Grid ready), opțiunile aplicației sunt extinse în continuare.
Funcționarea ușor de utilizat a pompei de căldură prin unitatea de control simplă și ușor de înțeles a pompelor de căldură alpha innotec acoperă toate aplicațiile, inclusiv răcire, solar, piscină, control PV, rețea inteligentă, întreținere de la distanță etc.