This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Eco Line Split - pompe de căldură aer / apă pentru instalare în exterior

STARTUL LOW ENTRY

Eco Line Split este o intrare rentabilă în tehnologia pompei de căldură. Tehnologie integrată a invertorului, încălzire, prepararea apei calde menajere și răcire activă - un concept simplu de funcționare și posibilă combinație cu alte generatoare de căldură.

Prin separarea unităților externe și interne, spațiul valoros poate fi salvat în interiorul clădirii. Componentele ușoare și compacte ale sistemului cu cabluri de conectare pre-asamblate permit instalarea flexibilă cu spațiu redus.


Reglare inteligentă.

Unitatea de control este încorporată în unitatea interioară (HT și HM), care a fost dezvoltată pentru diferite sarcini de control în combinație cu unitățile split aer / apă. Acest controler poate acoperi o gamă largă de aplicații posibile. Cu accesoriile opționale, pot fi integrate până la opt circuite de încălzire, generatoare de căldură externe, sisteme solare termice, fotovoltaice, piscine și sisteme de gestionare a clădirilor.

Desigur, modul de răcire este, de asemenea, posibil. Programele extinse de timp și funcția integrată myUpway (vizualizarea jurnalelor de date, telecomandă etc.) completează gama de aplicații.
Controlerul eficient reglează automat climatul camerei cu un confort maxim, contribuind în același timp la protecția mediului.


Toate beneficiile dintr-o privire:

 • Investiție scazută
   
 • Flexibil în configurare
   
 • puțină nevoie de spațiu
   
 • Rezervor integrat de stocare a apei calde menajere de 180 l
   
 • Încălzirea, răcirea și prepararea apei calde menajere într-un singur sistem
   
 • Tehnologia invertorului - ajustarea automată a puterii la cerințe