This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Avantajele seriei SWC(V)

Avantaje pentru Beneficiar

 • Eficient din punct de vedere energetic – costuri reduse de consum
 • Foarte silențioasă – abia se aude în funcțiune
 • Operarea simplă a controlerului
 • Sistem flexibil de încălzire pentru toate nevoile
 • Poate fi combinat cu ventilație, suport solar pentru apă caldă, șeminee pe lemne sau peleți
 • Cel mai mare confort pentru apa caldă menajeră
 • Cu aplicația alfa și alpha web foarte convenabil reglabil, la nivel mondial, de asemenea, prin internet și smartphone
 • Opțional disponibil și cu răcire
 • Made in Germany

Avantaje pentru Instalator

 • Dispozitiv pre-asamblat, montaj rapid
 • Concept unic de transport, transport separat posibil
 • Livrare compactă, manipulare ușoară
 • Opțiuni flexibile de instalare și conectare
 • COP-uri mari de până la peste 5,20
 • Numeroase posibilități de combinare, de asemenea, cu ventilație
 • Contorizare cantitate de căldură și pompă de eficiență energetică integrată
 • Opțional, disponibil și cu răcire
 • Ideal pentru toate tipurile de dezvoltare a sursei de căldură
 • Utilizarea diferitelor medii de sursă de căldură posibile
 • Variante controlate de frecvență


Portofoliu larg de produse pentru fiecare aplicație

Marea varietate de produse din noua serie Alterra oferă, un model de pompă de căldură, potrivită pentru orice soluție. La nivel mondial, gama include aproximativ 100 de tipuri diferite de pompe de căldură.

Instalatorul are astfel siguranță în planificare și proiectare - el găsește pompa de căldură potrivită pentru beneficiar, indiferent ce obiect este, cererea sau bugetul de investiții. Toate sistemele oferă temperaturi ridicate de Tur, ceea ce le face ideale pentru încălzirea apei, precum și pentru utilizarea în reabilitare a cladirilor vechi. Combinații cu alte generatoare și aplicații de căldură, de ex. energia termică solară, fotovoltaică sau sisteme de ventilație, sunt posibile în orice moment.

Instalatorul are de ales: el decide dacă să ofere o soluție completă sau să planifice el însuși sistemul și să-și crească performanța de instalare.

Cel mai înalt nivel de eficiență (economisirea cheltuielilor la încălzire)

Cu COP-uri de până la peste 5,20, seria Alterra convinge, de asemenea, în ceea ce privește eficiența energetică. Prin izolația sa de depozitare de înaltă calitate, WZS impresionează prin cele mai mici pierderi in repaus. Pompele de căldură alterra asigură un climat interior optim 365 de zile pe an – încălzirea, răcirea și apa caldă menajeră nu pot fi preparate într-un mod mai eficient din punct de vedere energetic.

Transport ușor, instalare rapidă

Valorile interioare ale pompelor de căldură alterra sunt deja convingătoare în timpul transportului și atunci când pompele de căldură sunt instalate în clădire. Cutia modulului cu circuitul de freon integrat, poate fi îndepărtată rapid pentru transport. Persoanele cu experiență au nevoie de aproximativ cinci minute pentru a demonta/monta cutia.

Cutia este transportată prin patru curele de mână. În plus, toate piesele fațadei pot fi demontate și, prin urmare, sunt protejate împotriva deteriorării în timpul transportului. Ar trebui ca pompa de căldură să fie instalată în clădire cu ajutorul unui liftier de sarcină? Nici o problemă - toate dispozitivele pot fi folosite.

Datorită posibilității de a scoate cutia modulului în față și opțiunile variabile de conectare ale pompelor de căldură, este posibilă o instalare de nișă sau o instalare directă la perete. Desigur, în caz de service, cutia modulului poate fi pur și simplu scoasă în față și servisată separat.

Majoritatea pompelor de căldură alterra sunt deja pre-asamblate cu multe componente - acest lucru economisește timp în timpul instalării [SWC(V), WZS(V)]. Gestionarea inteligentă a cablurilor facilitează introducerea cablurilor suplimentare în dispozitiv din exterior – chiar și atunci când sunt instalate în nișe.

Concept de operare flexibil, control la nivel mondial

Luxtronik 2.1 – Funcționarea pompei de căldură este foarte simplă, printr-un buton rotativ și prin apăsare (Turn & Tip). După ce ați stocat temperaturile și setările dorite în controler, acesta reglează automat pompa de căldură. Luxtronik poate fi montat direct pe pompa de căldură, dar și în orice locație dorită din casa ta.

Server web - Prin conexiunea la serverul web al pompei de căldură alfa innotec, este posibil să controlați cu ușurință toate funcțiile de pe computer. Pentru a putea utiliza această funcție specială, nu este necesar niciun alt hardware și software în afară de un cablu de rețea. Toate controlerele Luxtronik 2.1 de la alpha innotec sunt compatibile pentru conexiunea gratuită la serverul web - fără costuri suplimentare.

Extrem de silențios, abia auzit în timpul funcționării

Pompele de căldură din seria Alterra impresionează prin funcționarea lor silențioasă!

Fabricarea la cele mai înalte standarde de calitate, optimizată din punctul de vedere al sunetului, a pompelor de căldură și izolarea fonică dublă produsă de sistemul box-in-box, ating valori deosebit de scăzute ale emisiilor sonore. Pentru instalator, aceasta oferă o soluție necomplicată, chiar și pentru cerințele critice pentru sunet.

Variante cu frecvență reglabilă - invertor

Pentru a putea utiliza avantajele tehnologiei controlate de frecvență și în domeniul pompelor de căldură geotermale, noua serie alterra de la alfa innotec include acum o serie de pompe de căldură cu sol/apă cu invertor. Acestea sunt ideale pentru cerințe multiple, oferă rezervele de putere necesare și se caracterizează printr-o eficiență deosebit de ridicată (coeficient anual de performanță SCOP).

Sistemele cu frecvență controlată adaptează generarea de căldură la cererea actuală de căldură a clădirii. În special în perioada de tranziție, cererea clădirii este uneori semnificativ mai mică decât performanța pompei de căldură.

Dispozitivele ghidate de invertor au, de asemenea, un curent de pornire foarte scăzut. Prin urmare, acestea pot fi utilizate, de obicei, și în zonele cu restricții de operator de rețea, pe baza curentului de pornire maxim admis.

Design Modern - Made in Germany

Materialele de calitate, tehnologia inovatoare și manopera de înaltă calitate sunt sinonime cu brandul alfa innotec – Made in Germany – de mulți ani.

Noul design al seriei de pompe de căldură alterra subliniază această cerere de calitate din partea clienților alpha innotec. Front cu design modern, în combinația de culori special selectată antracit / argintiu, seria alterra se încadrează în fiecare ambient și clădire.