This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

LG-Serie: Unități de ventilație pasive

Domeniu de aplicare: Casa unifamiliară și casa duplex

Unitățile centrale de ventilație din seria LG de la alpha innotec asigură certitudinea ca întotdeauna casa este ventilată optim. În acest fel, ele cresc conținutul de oxigen din aer, împiedică formarea mucegaiului și mențin afară polenul și alți poluanți datorită filtrelor eficiente.

Schimbătoarele de căldură extrem de eficiente permit dispozitivelor recuperarea pasivă a căldurii; căldura obținută este utilizată pentru a controla temperatura aerului de alimentare, ceea ce înseamnă că este necesară mai puțină încălzire. Sistemele de ventilație de la alfa innotec nu numai că asigură un climat optim plăcut în întreaga casă, dar reduc și costurile de încălzire.


De ce un sistem de ventilație?

Bun pentru calitatea aerului, sănătate și incinta clădirii, costuri scăzute: Avantajele unui sistem de ventilație sunt multiplele. Unitățile de ventilație ventilează mult mai eficient și mai fiabil decât ar putea un om. În acest fel, ele se asigură că există întotdeauna suficient oxigen în aer - ne simțim mai treji, mai simțiți mai treji, mai simțiți mai eficienți. În același timp, formarea mucegaiului este prevenită și poluarea generală în aerul încăperii este redusă. Datorită recuperării eficiente a căldurii, un sistem de ventilație asigură, de asemenea, costuri mai mici de încălzire. Un mare plus pentru persoanele care suferă de alergii: Majoritatea polenului rămâne, de asemenea, în exterior datorită tehnologiei moderne de filtrare.


Despre Seria LG

Cu unitățile de ventilație centrală din seria LG, este posibilă recuperarea unei cantități mari de căldură fără a folosi multă energie. Datorită unei tehnologii extrem de eficiente, schimbătoarele de căldură cu flux încrucișat, instalate în unitățile de ventilație pasivă, ating o eficiență de până la 96%. Un astfel de schimbător de căldură este format din mai multe plăci, pe lângă care trec cele două fluxuri de aer pe o parte fiecare.

Cu seria LG, în comparație cu ventilația normală a ferestrelor la o temperatură exterioară de -15 °C, se obține o temperatură a aerului de alimentare de aproximativ +15 °C, ceea ce înseamnă că necesarul de căldură este redus în mod corespunzător.

Avantaje pentru proprietar

Sistem prietenos pentru alergii
Consum redus de energie și recuperare ridicată a căldurii
Funcționare foarte silențioasă
Calitate uniformă și ridicată a aerului
Prevenirea creșterii mucegaiului
Cerere de aprobare pentru casă pasivă
Aprobarea DIBT solicitată
Avantaje pentru instalator

Întreținere ușoară
Bypass de vară integrat
Ideal pentru modernizare
Instalare flexibilă: orizontală sau verticală
Puternic datorită debitului mare

Domeniu de aplicare: Unități de ventilație pentru case unifamiliale și semidecomandate

În funcție de model, unitățile de ventilație din seria LG sunt potrivite pentru case cu o suprafață maximă de 300 m². Prin urmare, acestea sunt perfect capabile să furnizeze aer proaspăt unei case unifamiliale sau semidecomandate.


Date tehnice si Download

Datele tehnice ale unităților individuale, precum și instrucțiunile de utilizare care pot fi descărcate se găsesc pe pagina produsului respectiv. În general, unitățile de ventilație din seria LG se caracterizează prin următoarele caracteristici:

  • Schimbător de căldură cu fluxuri transversale de mare eficiență pentru ventilație domestică controlată
  • Eficiențe de recuperare a căldurii de până la 96
  • Sistem de control ușor de utilizat Funcționare silențioasă

Modele Seria LG

Unitățile din seria LG (toate din clasa de eficiență energetică A) sunt disponibile în diferite niveluri de putere, ceea ce le face potrivite pentru clădiri de diferite dimensiuni. Modelele B se deosebesc de celelalte variante prin poziționarea racordurilor de conectare a aerului.

ModellDetails
LG 300 ECO BPotrivit pentru suprafețe de locuit de până la 300 m² (la o înălțime a etajului de 2,5 m), racord de absorbție-refulare în partea superioară
LG 300 ECO BEPotrivit pentru suprafețe de locuit de până la 300 m² (la o înălțime a etajului de 2,5 m), racord de absorbție-refulare în partea superioară
LG 110 ECO BEPotrivit pentru suprafețe de locuit de până la 120 m² (la o înălțime a etajului de 2,5 m), racord de absorbție-refulare în partea laterală
LG 275 ECO REPotrivit pentru suprafețe de locuit de până la 275 m² (la o înălțime a etajului de 2,5 m), racord de absorbție-refulare în partea superioară

Prețuri - prezentare generală

Diferiți factori joacă un rol în costurile de achiziție a unui sistem de ventilație, inclusiv dimensiunea casei, numărul de persoane din gospodărie și tipul de sistem. Achiziționarea unui sistem de ventilație centrală cu recuperare pasivă a căldurii costă de la aproximativ 4.000 de euro.

Instalarea în clădirile noi este, de obicei, mai puțin costisitoare decât modernizarea în clădirile vechi, din cauza cheltuielilor mai mici. Cu toate acestea, în general, instalarea unui sistem de ventilație centrală este destul de complexă, deoarece trebuie construite conducte de aer. Acest lucru poate dura cu ușurință câteva zile și poate costa între 1 500 și 3 000 de euro.