This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Seminare și Training

Piața pompelor de căldură este o piață inovatoare a viitorului, care evoluează în mod constant. Rămâneți la curent și beneficiați de trainingul alpha innotec heat pump!

Avantaje: 

 • Cursuri gratuite
 • Traininguri individuale la cerere
 • Organizare Workshop

Program Training

Informații urmează

Webinare Online

Informații urmează

Contact


Înscriere:

Rodica Sorina Weiss
T +40 761 337997
E cursuri@alpha-innotec.de

 

Întrebări suplimentare:

Rudolf Weiss
T +40 786 396394
info@alpha-innotec.de

 

Avantaje

 • Consultanță clienți
  Veți învăța despre avantajele și caracteristicile speciale ale pompelor de căldură alpha innotec, ceea ce vă va permite nu numai să argumentați în mod convingător, ci și să răspundeți în mod specific nevoilor și cerințelor clienților dumneavoastră.
   
 • Dezvoltarea conceptelor de pompe de căldură
  Veți învăța să analizați mai clar faptele tehnice, să vedeți mai rapid procesele complexe, să creați concepte de înaltă calitate și să le prezentați în mod convingător.
   
 • Extindeți-vă expertiza tehnică
  Vă veți aprofunda cunoștințele tehnice despre pompele de căldură alpha innotec. Acest lucru vă va permite să le oferiți clienților dumneavoastră cea mai bună utilizare posibilă a sistemului, să optimizați performanța încălzirii și să evitați erorile.
   
 • Cunoașteți standardele și directivele
  Veți obține o prezentare generală a tuturor standardelor și directivelor relevante care pot fi decisive pentru conceptele actuale și viitoare ale pompelor de căldură.
   
 • Reîmprospătați-vă cunoștințele de bază
  Cu ajutorul cursului de formare în domeniul pompelor de căldură alpha innotec, aveți posibilitatea de a vă actualiza cunoștințele de bază și de a vă continua educația într-un mod specific, cu cunoștințe de specialitate extinse.

Ce cursuri sunt

Pompă de căldură(A) Noțiuni de bază

Obiective: "Nou-veniții în domeniul pompelor de căldură" se feresc adesea de această tehnologie presupusă dificilă. Cât de ingenioasă și fundamental "simplă" este de fapt tehnologia pompelor de căldură este adesea trecută cu vederea.

Cuprins: Programul include sursele individuale de căldură - aer, sol și apă - și dezvoltarea acestora. În plus, sunt abordate în detaliu dimensionarea pompei de căldură și modul de funcționare.
 


Pompă de căldură(B) Hidraulica

Obiective: Sistemul hidraulic al sistemului de încălzire este un factor important. Pentru o funcționare eficientă cu o pompă de căldură, sistemele de încălzire pe apă necesită o hidraulică optimizată. La instalarea și punerea în funcțiune a unei pompe de căldură trebuie să se respecte, de asemenea, cerințe specifice, în funcție de sursa de căldură și de domeniul de aplicare.

Cuprins: Utilizarea ghidului hidraulic alpha innotec este explicată în practică. În plus, sunt explicate cele mai importante funcții ale controlerului. Aici se pune accentul pe asistentul IBN, care vă ghidează prin cele mai importante setări ale regulatorului în timpul punerii în funcțiune inițiale. Apoi, veți afla totul despre avantajele, utilizarea și instalarea sistemului de conducte de aer. Toți pașii necesari în practică sunt, de asemenea, explicați în detaliu. Ce greșeli trebuie evitate la pornire sunt alte subiecte importante. Participanții sunt învățați cum să utilizeze în mod optim software-ul de planificare. Un tur al fabricii încheie această zi de formare.

 

Pompă de căldură(C) Control 1

Obiective: Toate pompele de căldură din gama de produse alpha innotec sunt echipate cu tehnologia de control Luxtronik de înaltă calitate. Sistemul de control preia controlul întregului sistem de pompă de căldură: prepararea apei calde menajere, conectarea la sistemul solar, răcirea și încălzirea. Reglat în mod optim, acesta garantează o utilizare eficientă și ecologică.

Cuprins: Acest modul de formare se referă la placa de circuite de bază și la navigarea prin meniu. Un alt aspect important este reprezentat de setările sistemului, cum ar fi setările curbei de încălzire a sistemului de încălzire în funcție de condițiile meteorologice, cu timpii corespunzători de coborâre și de creștere.

 


Pompă de căldură(D) Control 2

Obiective: În cazul în care se utilizează o pompă de căldură saramură/apă pentru răcire pasivă sau o pompă de căldură aer/apă pentru răcire activă, trebuie să existe un sistem hidraulic corespunzător. Controlul este posibil numai prin intermediul plăcii de extensie, care are numeroase funcții suplimentare.

Cuprins: Veți afla despre gama de funcții oferite de placa de extensie a regulatorului Luxtronik pentru încălzire și pompe de căldură. Printre acestea se numără controlul unui al doilea și al treilea circuit de amestecare sau răcirea de confort, controlul unităților reversibile aer/apă sau răcirea activă. În plus, se explică, printre altele, cum poate fi utilizată interfața de rețea a controlerului prin intermediul unui server web, cum pot fi efectuate setările și diagnosticarea prin intermediul unui PC fără software suplimentar și cum poate fi integrat controlerul în rețeaua casei. Punerea în funcțiune, activitatea de service în practică, precum și înlocuirea componentelor și măsurătorile sunt alte componente ale acestui program de formare.

Notă: Participarea la cursul de formare privind controlul pompelor de căldură este o condiție prealabilă de bază pentru participarea la acest modul de formare.