This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Noua unitate de control a camerei - RBE+

Doriți să vă controlați pompa de căldură în timp real din confortul sufrageriei, fără a fi nevoie să intrați în camera boilerului?

Avem soluția cu noua noastră unitate de control al camerei RBE+.


De ce ar trebui să instalați unitatea de control al camerei RBE+?

Cu noua unitate de control al camerei RBE+ cu senzor de cameră integrat, controlul pompei de căldură din sufragerie devine o joacă de copii.

Afișajul tactil modern și intuitiv al unității de control al camerei este instalat în camera dorită și conectat la controlul pompei de căldură. Dintr-o privire, utilizatorul poate vedea cele mai importante informații despre sistemul său de încălzire, cum ar fi temperatura, umiditatea, temperatura exterioară sau temperatura curentă din rezervorul de apă caldă. De asemenea, sunt afișate modurile de funcționare acceptate și starea de funcționare a acestora. În cazul unei defecțiuni, clientul este, de asemenea, informat. Pe paginile funcțiilor individuale, valorile setate pot fi citite și modificate în orice moment. RBE+ transmite setările efectuate în timp real la pompa de căldură, unde sunt transferate imediat la sistemul de control și implementate.

Senzorul de cameră integrat controlează funcționarea eficientă și orientată spre cerere a pompei de căldură: dacă încăperea devine prea caldă, de exemplu din cauza luminii solare sau a aprinderii unei sobe, RBE+ se asigură că pompa de căldură se adaptează automat la aceasta. În cazul în care temperatura din încăpere nu atinge valoarea setată, pompa de căldură furnizează energia termică necesară pentru a crea confortul dorit în încăpere, datorită controlului inteligent.

Cu RBE+, beneficiați de două ori mai mult:
Pe de o parte, obțineți acces ușor la cele mai importante setări ale sistemului de pompă de căldură direct din sufragerie, iar pe de altă parte, unitatea de control al camerei RBE+ sprijină funcționarea eficientă și orientată spre cerere a pompei de căldură și ajută la reducerea costurilor de încălzire.


Toate avantajele dintr-o singură privire:

 

 

  • Operare simplă și intuitivă

  • Design modern cu panou de control tactil

  • Control din confortul sufrageriei dvs.

  • Toate informațiile importante dintr-o singură privire

  • Senzor de cameră integrat pentru o temperatură de confort optimă

  • Valorile temperaturii pot fi citite în orice moment și modificate în timp real

  • Contribuie la reducerea activă a costurilor de încălzir