This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Pompe de căldură în noua clădire

Cea mai ecologică și eficientă încălzire

De ce pompa de căldură?

Pompele de căldură se instalează în fiecare a treia clădire nouă. Acest lucru se datorează cerințelor din Ordonanța de economisire a energiei (EnEV), cerințelor în creștere pentru un sistem de încălzire modern, ecologic și a pompelor de căldură din ce în ce mai silențioase și mai eficiente. Pompele de căldură oferă mai mult decât simpla încălzire:

Pompele de căldură îndeplinesc cu ușurință cerințele Ordonanței de economisire a energiei și asigură o încălzire foarte eficientă din punct de vedere energetic. Cu un kilowatt oră de energie electrică, acestea generează trei până la cinci kilowati oră de căldură, în funcție de factorul de performanță anual. Pompele de căldură protejează în mod activ clima, deoarece se încălzesc cu căldură din mediul înconjurător, iar ponderea electricității devine din ce în ce mai regenerabilă. Pompele de căldură nu numai că pot încălzi, ci și să răcească vara. În plus, nu ocupă prea mult spațiu în casă. Asigurați-vă independența de petrol și gaze și creșteți gradul de producție proprie de energie în combinație cu un sistem solar.

  • Fără probleme de sunet - chiar și pentru clădiri construite in spațiu strâmt
  • Fără probleme de aprovizionare și disponibilitate

Care pompă de căldură este cea potrivită?

Dacă ați decis o pompă de căldură, ați făcut deja totul bine. Este doar o problemă despre care pompa de căldură este cea mai potrivită pentru cerințele dumneavoastră. Următoarele întrebări ar trebui clarificate aici, de ce putere de încălzire aveți nevoie, doriți să vă răcoriți și unde trebuie instalată pompa de căldură?

alpha innotec oferă pompa de căldură potrivită pentru fiecare cerință.

La cererea de proiect