This website uses cookies to facilitate your use of the Website. more information

Imprima

ai heating solutions srl
Vîlcele Nr.1
510002 Alba Iulia
Romania

T +490 786 396394
E info@alpha-innotec.ro

Administrator: Rodica Sorina Weiss

Registrul comerțului: J1/441/2018
Cod TVA nr. RO39314424
 

Rezolvarea litigiilor online

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor la ec.europa.eu/consumers/odr/, pe care consumatorii o pot folosi pentru a soluționa un litigiu și pe care pot fi găsite informații suplimentare cu privire la subiectul soluționării litigiilor.

Soluționarea extrajudiciară a litigiilor

Nu suntem obligați și nici nu suntem dispuși să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori, în cazul unui litigiu cu un consumator.

Aviz juridic

Toate drepturile rezervate. Toate informațiile de pe site sunt proprietatea ait-deutschland GmbH și reprezintă cele mai recente informații în momentul publicării și sunt supuse dreptului de autor al ait-deutschland GmbH. Nu este permisă reproducerea sau reproducerea totală sau parțială fără acordul scris al ait-deutschland GmbH. Ait-deutschland GmbH nu este responsabilă pentru daunele directe sau indirecte rezultate din utilizarea informațiilor sau datelor care pot fi găsite pe acest site web. Conținutul nu poate fi reprodus, transmis și / sau publicat sau salvat în totalitate sau parțial fără acordul prealabil scris al autorului. Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice și modificări ale dimensiunilor dispozitivului.
 

Responsabilitatea legăturilor

Am plasat linkuri către alte site-uri de pe internet pe acest site web. Următoarele se aplică tuturor acestor legături: Dorim să subliniem în mod expres că nu avem nicio influență asupra designului și conținutului paginilor legate. Prin urmare, ne distanțăm în mod expres de conținutul acestor site-uri și nici nu adoptăm conținutul lor ca al nostru și nici nu ne considerăm responsabili pentru acest conținut. Această declarație se aplică tuturor linkurilor și conținutului site-urilor către care conduc linkurile noastre.

 

Liste de utilizare

Pictogramele utilizate sunt sub următoarele licențe:

http://scripts.sil.org/cms/scripts/page.php?site_id=nrsi&id=OFL

http://opensource.org/licenses/MIT